Vacature Forensz

Vacature Forensz

VCCR adviseert werkgevers en werknemers bij de optimale keuze in de vervoerwijze in woon-werk en zakelijk verkeer. Daarbij worden alle duurzame en innovatieve vervoermodaliteiten onder de aandacht gebracht. Met de dienst Forensz adviseren en ontzorgen we werkgevers waar het gaat over duurzaam en innovatief woon-werk en zakelijk verkeer.

Wat je gaat doen

We zoeken een slimme en zorgvuldige student die gemiddeld 8 uur per week beschikbaar is om het team van Forensz te ondersteunen met het maken van reisadviezen, het bestellen en administreren van vervoerskaarten.

Je werkt in een klein en professioneel team dat alles weet van openbaar vervoer en mobiliteitsdiensten. Je ondersteunt bij projecten voor werkgevers (adviseren, organiseren, promoten) van slim en duurzaam vervoer.

De functie is administratief waarbij je ook telefonische contact hebt met klanten en reizigers voor een reisadvies of vervoerbewijs.

Wat wij bieden:

Leuke bijbaan in een leuk team. Je uren kunnen in overleg flexibel worden ingevuld. Het kantoor is gelegen in het centrum van Rotterdam op de Schiedamsedijk 39a.

Wat wij vragen:

  • Zorgvuldig en enthousiast
  • Klantgericht
  • Goed met het Officepakket (Word en Excel)
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels
  • 8 uur per week beschikbaar

Heb je interesse en wil je graag investeren in een aantrekkelijke job? Dan zien wij graag je sollicitatie tegemoet via andre.zoutewelle@vccr.nl ter attentie van André Zoutewelle.

Deel dit artikel

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een OV-Scan aan of bel ons voor meer informatie 010 400 02 50

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.Sluit