Hoe werkt Forensz?

Hoe werkt Forensz?

Bedrijfsoplossing

Eén partner

Eén partner

Forensz is de gespecialiseerde dienst voor vervoerbewijzen in het zakelijk verkeer. Of het nu gaat om advies, procesinrichting, bestellingen of de administratie; voor al uw behoeften kunt u terecht bij Forensz.

Door afspraken met vervoerbedrijven en met aanbieders van mobiliteitskaarten bieden wij een breed scala aan producten. U bepaalt zelf wat voor uw organisatie mogelijk is. Waar vandaan uw medewerkers ook reizen en welke reisbehoefte er ook is, Forensz heeft de oplossing.

Service en gemak

Service en gemak

Een online klantenportal, een helpdesk en indien gewenst periodiek een rapportage; dat biedt Forensz. Maatwerk en flexibel, omdat ieder klant en klantvraag uniek is. Eenvoudig en efficiënt, omdat er al voldoende gecompliceerd is.

Van de werkgever neemt Forensz de zorg over voor persoonlijk advies, het bestellen, de administratie en de service. Overzicht behoudt u in het klantenportal. Voor de medewerker is Forensz een persoonlijke reisassistent die helpt bij de keuze en de aanvraag van een vervoerbewijs.

Aanvragen

Aanvragen

De inzet van Forensz is op basis van variabele kosten. Meldt u aan voor Forensz, aan de hand van uw wensen richten wij het klantenportal in en maken we afspraken over de dienstverlening.

Is de inschrijving compleet dan communiceert u de dienst naar uw werknemers en neemt Forensz het van u over. Medewerkers kunnen direct een bestelling plaatsen. Bij een eerste bestelling krijgt de werknemer toegang tot een persoonlijk account. Via het klantenportal heeft u up-to-date inzicht in afname en gebruik.

Het resultaat staat voorop

Het resultaat staat voorop

  • Met inzet van onze expertise krijgt iedere reiziger het juiste vervoerbewijs. Geen ondoelmatig vervoerbewijs, maar de juiste keuze.
  • Forensz de administratie, u de regie. Het uitbesteden van vervoerbewijzen voorkomt declaraties en geeft u gelegenheid om meer tijd vrij te maken voor strategische activiteiten.
  • Een helder advies draagt bij aan bewuste keuzes. Een keuze met oog voor de bereikbaarheid en duurzaamheid.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.Sluit