Reizen met de bus, tram en metro

Reizen met de bus, tram en metro

Reist u geregeld, dat is minimaal 3 dagen per week, met de bus, tram of metro dan is een abonnement de juiste keuze. Met een abonnement kunt u 7 dagen per week onbeperkt reizen binnen het gebied waar het abonnement geldig is. Reist u een enkele keer met de bus, tram en metro dan is het reizen met de OV-chipkaart de oplossing.

Sterabonnement

Voor het reizen met de bus, tram en metro is Nederland opgedeeld in zones, die voorzien zijn van een viercijferig zonenummer. Met een sterabonnement kunt u onbeperkt reizen binnen een zone. Afhankelijk van uw reis kan het aantal zones worden uitgebreid.

In de regio Rotterdam en Den Haag is een regionale sterabonnement verkrijgbaar, waarmee in alle bussen, trams en metro's van RET, HTM, HTMBuzz, Veolia en Connexxion kan worden gereisd. 

NET-abonnement

Met een NET abonnement kan vrijwel overal gereisd worden met de bus, tram en metro. Het abonnement geeft u toegang tot de bus, tram en metro waar u ook wilt reizen in Nederland.

Reizen met de OV-chipkaart

Bij het reizen met de OV-chipkaart betaalt voor de daadwerkelijk gereisde kilometers. Het bedrag wordt bij het in- en uitchecken van uw OV-chipkaart afgeschreven. Reizen met de OV-chipkaart kan voordeliger zijn indien u 3 dagen of minder per week naar uw werklocatie reist. Zie hiervoor ook de mobiliteitskaart.

 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een OV-Scan aan of bel ons voor meer informatie 010 400 02 50

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.Sluit