Reizen met de trein

Reizen met de trein

Voor het reizen met de trein is er de NS-Business Card waar naar keuze een abonnement op geplaatst kan worden. Een abonnement is naar keuze verkrijgbaar in eerste en tweede klasse. De NS-Business Card kan ook ingezet worden als mobiliteitskaart.

Traject Vrij abonnement

Het Traject Vrij abonnement biedt u het voordeel dat u tegen een vast bedrag per jaar onbeperkt kunt reizen op een vast traject bij NS. Een Trajact Vrij abonnement is bijvoorbeeld van toepassing voro het traject van het station bij uw woonplaats tot het station bij uw werklocatie. De kosten van het abonnement zijn afhankelijk van het traject.

Trein Vrij abonnement

Het Trein Vrij abonnement maakt het mogelijk om tegen een vast bedrag per jaar onbeperkt te reizen met de trein bij de NS.

OV Vrij abonnement

Reist u vaak met zowel trein als bus, tram en metro op diverse trajecten? Dan is het OV Vrij abonnement het meest geschikt. U reist dan tegen een vast bedrag per jaar onbeperkt met trein, bus, tram en metro door heel Nederland.

Dal abonnement

Als u regelmatig met de trein reist buiten de spits dan is er het Dal abonnement. Met het Dal abonnement reist u met 40% korting buiten de spits.

 

Wilt u meer weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Vraag een OV-Scan aan of bel ons voor meer informatie 010 400 02 50

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.Sluit