Hoe werkt Forensz?

Hoe werkt Forensz?

Particulieren

Reis van deur tot deur

Reis van deur tot deur

Een reisadvies voor het openbaar vervoer van deur tot deur? Dan kunt u terecht bij Forensz. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij gerust stellen dat we verstand van zaken hebben. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en voorkeuren zoekt Forensz voor u de beste reis en het bijpassende vervoerbewijs.

Naast de reistijden zijn opgenomen de route, overstappen en detailinformatie voor uw vervoerbewijs. Volledig, transparant en correct, zodat u direct het vervoerbewijs kan bestellen.

Snelheid en gemak

Snelheid en gemak

Wilt u snel en gemakkelijk voor uw woon-werkreis het juiste vervoerbewijs? Dan kunt u dit aanvragen via Forensz. Snel besteld en bezorgd aan huis. 

 

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Voordat u met Forensz in zee gaat informeren wij u over wat u van ons mag verwachten en welke kosten daarmee zijn gemoeid. Met deze transparante werkwijze staat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen.

Meldt u aan voor Forensz. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij contact met u op. Forensz biedt u toegang tot een persoonlijk account waar u terecht kan voor advies en het bestellen van een vervoerbewijs. Via het persoonlijk account heeft u up-to-date inzicht in afname en gebruik. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.Sluit